نشست شورای مدیران دانشکده پزشکی برگزار شد

نشست شورای  دانشکده پزشکی با حضور معاون آمورشی دانشگاه، سرپرست دانشکده پزشکی، معاونین آموزشی علوم پایه و بالینی، معاون پژوهشی، مدیر دفتر توسعه و آموزش پزشکی، مدیر امور بین الملل دانشکده روز چهارشنبه مورخ 9/8/97 دردفتر سرپرستی این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دراین جلسه، دکتر غزاله مشکدانیان مدیر امور بین الملل دانشکده گزارش مبسوطی از اقدامات انجام شده در واحد بین الملل دانشکده  ارائه نمود.

این گزارش حاکیست: پیگیری صورتجلسه قبلی شورای مدیران،  بررسی مسایل آموزشی گروه های آموزشی دانشکده، بحث و تبادل نظر در خصوص برنامه های آتی دانشکده و ..... از مباحث مطرح شده در این نشست بود.

ساعت : 14:21 -  روز  : چهار شنبه  - 9 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :130