کمیته روان شناسی دانشکده پزشکی برگزار شد

کمیته روان شناسی دانشکده پزشکی با حضور معاون اداری مالی و معاون آموزشی علوم پایه و تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی و جمعی از مدیران و اعضای هئیت علمی این دانشکده روز یکشنبه مورخ 22/7/97  در سالن مهارتهای بالینی دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، معاون اداری مالی دانشکده در این جلسه در خصوص آسیب های اجتماعی وارده بر پیکره جامعه گزارشی را ارائه نمود.

در ادامه اعضاء کمیته در خصوص مطالب بیان شده و نیز راهکارهای رفع معضلات بیان شده و افزایش انگیزه کارکنان دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

ساعت : 11:36 -  روز  : دو شنبه  - 23 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :178