نشست شورای مدیران دانشکده پزشکی برگزار شد

نشست شورای  دانشکده پزشکی با حضور معاون آمورشی دانشگاه، سرپرست دانشکده پزشکی، معاونین آموزشی علوم پایه و بالینی، معاون پژوهشی،مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی، مدیر دفتر توسعه و آموزش پزشکی، مدیر امور بین الملل دانشکده روز چهارشنبه مورخ 18/7/97 در سالن طبیب این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، معاون اداری مالی دانشکده در این جلسه از شروع  تجهیز بیمارستان مدلینگ مرکز فرقانی خبر داد.

دکتر مجید حسن زاده ضمن ارائه گزارشی مبسوط در خصوص خرید تجهیزات مورد نیاز دانشکده اظهار داشت: خرید تجهیزات مورد نیاز مرکز فرقانی دانشکده پزشکی نیز در دستور کار قرار دارد.

این گزارش حاکیست: پیگیری صورتجلسه قبلی شورای مدیران،  بررسی مسایل آموزشی گروه های آموزشی دانشکده، بحث و تبادل نظر در خصوص برنامه های آتی دانشکده و ..... از مباحث مطرح شده در این نشست بود

.

ساعت : 13:17 -  روز  : چهار شنبه  - 18 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :123