جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود دانشکده پزشکی برگزار شد

جلسه معارفه دانشجویان  جدید الورود دانشکده پزشکی با حضورسرپرست دانشکده پزشکی، معاون آموزشی علوم پایه و تحصیلات تکمیلی، معاون اداری ومالی دانشکده  و سایر مسئولین روز دو شنبه مورخ 9/7/96 در سالن دکتر محمد قریب دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، سرپرست دانشکده در این مراسم ضمن خیر مقدم به دانشجویان  جدیدالورود دانشگاه برای آنها در این دوره حساس آرزوی موفقیت کرد.

دکتر امیر حسن متینی به بیان تاریخچه ای از دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تعداد دانشکده ها و  مراکز آموزشی- درمانی، و مراکز  تحقیقاتی پرداخت.

دکتر محمدعلی اطلسی معاون آموزشی علوم پایه و تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی نیز در این نشست به بیان قوانین و مقررات آموزشی دوره پزشکی عمومی پرداخت.

معاون اداری مالی دانشکده پزشکی نیز در این نشست ضمن اشاره به  تاریخچه ای از شهرستان کاشان، مشاهیر و امکان تاریخی کاشان در خصوص وضعیت موجود دانشکده پزشکی و برنامه های آتی مطالبی را بیان کرد.

دکتر مجید حسن زاده گفت: دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه قبولی دانشجویان در مقاطع بالاتر و نیز اعتبار درونی نمرات امتحانی دانشجویان دارای رتبه دوم کشوری است.

مسئول اساتید مشاور دانشکده نیز ضمن اشاره به اهمیت و جایگاه مشاوره و راهنمائی در دستیابی دانشجویان به اهداف آموزشی، گزارشی از  آیین نامه استاد مشاور مصوب سی و نهمین جلسه  شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی برای دانشجویان کلیه مقاطع دانشگاه‏های  علوم پزشکی را ارائه داد.

ساعت : 13:33 -  روز  : دو شنبه  - 9 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :200