موافقت و تایید قطعی آموزش دستیاری در رشته آسیب شناسی

ارزیابان هیات ارزشیابی رشته تخصصی آسیب شناسی  با آموزش دستیاری در رشته آسیب شناسی موافقت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی،  سرپرست دانشکده پزشکی با اعلام این خبر اظهار داشت:طی بازدید هیات ارزشیابی رشته تخصصی آسیب شناسی  از بیمارستان بهشتی در تاریخ 24/5/97 و با مشاهده  امکانات آموزشی برای رزیدنت‌های آسیب شناسی موافقت قطعی خود را اعلام نمودند.

دکتر عباس تقوی اردکانی،  ضمن تبریک به دکتر طاهره خامه چیان مدیر گروه آسیب شناسی دانشگاه و اعضای هیات علمی و کارشناسان این گروه برای آنها آرزوی موفقیت روز افزون و  موفقیت  روز افزون کرد.

ساعت : 14:18 -  روز  : چهار شنبه  - 4 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :125