نشست شورای مدیران دانشکده پزشکی برگزار شد

نشست شورای  دانشکده پزشکی با حضور سرپرست دانشکده پزشکی، معاونین آموزشی علوم پایه و بالینی، معاون پژوهشی،مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی، مدیر دفتر توسعه و آموزش پزشکی، مدیر امور بین الملل دانشکده روز چهارشنبه مورخ 4/7/97 در سالن طبیب این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، در این جلسه وب سایت زبان فارسی امور بین الملل دانشکده پزشکی رو نمایی شد.

این گزارش حاکیست: معرفی سامانه ارزشیابی اساتید، پیگیری صورتجلسه قبلی شورای مدیران،  بررسی مسایل آموزشی گروه های آموزشی دانشکده، بحث و تبادل نظر در خصوص برنامه های آتی دانشکده و ..... از مباحث مطرح شده در این نشست بود.

ساعت : 13:55 -  روز  : چهار شنبه  - 4 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :131