مدیر گروه مطالعات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی کاشان خبر داد:

مدیر گروه مطالعات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی کاشان از چهارمین دانشجو فارغ التحصیل رشته مطالعات اعتیاد کشور از دانشگاه علوم پزشکی کاشان خبر داد.

دکتر حمیدرضا بنفشه گفت: امیرقادری ورودی بهمن ماه 1393، رشته مطالعات اعتیاد با 7 ترم تحصیلی مقطع دکتری تخصصی را به پایان رساند.

وی افزود: امیر قادری با 14 مقاله چاپ شده، 2 مقاله پذیرفته شده، 6 مقاله در دست داوری، چاپ دو عنوان کتاب (نوروفارماکولوژی و ملاحظات دارو درمانی در سالمندان)، 15 طرح تحقیقاتی به عنوان مجری و همکار، پژوهشگر برجسته دانشگاهی و کشوری و دریافت دیپلم افتخار طب اعتیاد،  فارغ التحصیل شد.

مدیر گروه مطالعات اعتیاد دانشگاه  با اشاره به راه اندازی رشته مطالعات اعتیاد در سال 1391 با پذیرش 4 نفر دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: در حال حاضر 11 دانشجوی دکترای تخصصی این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

دکتر حمیدرضا بنفشه افزود: تاکنون 3 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران فارغ التحصیل شده اند و چهارمین فارغ التحصیل رشته مطالعات اعتیاد از دانشگاه علوم پزشکی کاشان می باشد.

ساعت : 12:38 -  روز  : چهار شنبه  - 21 /  6 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :247