نشست شورای مدیران دانشکده پزشکی برگزار شد

نشست شورای  دانشکده پزشکی با حضور سرپرست دانشکده پزشکی، معاونین آموزشی علوم پایه و بالینی، معاون پژوهشی، مدیر دفتر توسعه و آموزش پزشکی و مدیر امور بین الملل دانشکده روز چهارشنبه مورخ 30/3/97 در دفتر ریاست این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی دکتر غزاله مشکدانیان مدیر امور بین الملل دانشکده در این نشست گزارشی در خصوص بازدید از واحد بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه نمود.

این گزارش حاکیست: بررسی ضوابط فرآیند شرکت در همایش های علمی خارجی و داخلی  و نیز شرایط پذیرش مقاله به جای پایان نامه، بررسی چارت سازمانی دانشکده و ..... از مباحث مطرح شده در این نشست بود.

ساعت : 11:8 -  روز  : پنج شنبه  - 31 /  3 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :145