نشست شورای مدیران دانشکده پزشکی برگزار شد

نشست شورای  دانشکده پزشکی با حضور سرپرست دانشکده پزشکی، معاونین آموزشی علوم پایه و بالینی، معاون پژوهشی، معاون اداری مالی، مدیر دفتر توسعه و آموزش پزشکی و مدیر امور بین الملل دانشکده روز  چهارشنبه مورخ 9/3/97 در دفتر ریاست این دانشکده برگزار شد.

دکتر منصوره مومن هروی مدیر دفتر توسعه آموزش پزشکی در این نشست، گزارشی از  فرآیند های تمدید فعالیت اعضای هئیت علمی بازنشسته و نیز ارتقاء اعضای هئیت علمی ارائه داد.

این گزارش حاکیست: بررسی صورتجلسات قبلی و بررسی نامه های ارجاع شده به این شورا از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

گفتنی است: در این نشست از زحمات دکتر ابوالفضل اعظمی مدیر سابق امور بین الملل دانشکده با اهدای لوح تقدیر و هدیه تقدیر شد و دکتر غزاله مشکدانیان به عنوان مدیر امور بین الملل دانشکده پزشکی معرفی شد.

ساعت : 14:18 -  روز  : چهار شنبه  - 9 /  3 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :115