برگزاری سمینار آموزشی «مشارکت در طرح‌های پژوهشی برنامه‌ی چشم‌انداز ۲۰۲۰

مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (NIMAD)در نظر دارد با همکاری آن حوزه و اداره کل تحقیقات و نوآوری کمیسیون اروپا سمینار آموزشی «مشارکت در طرح‌های پژوهشی برنامه‌ی چشم‌انداز ۲۰۲۰ (Horizon 2020)» را  برگزار نماید.

سخنرانان و اساتید مدعو: مدرسان منتخب اداره کل تحقیقات و نوآوری کمیسیون اروپا

مباحث سمینار: در این سمینار آموزشی ضمن معرفی برنامه‌ی چشم‌انداز ۲۰۲۰ به عنوان بزرگترین برنامه‌ی تحقیقات و نوآوری در اتحادیه اروپا، شرایط و نحوه مشارکت در طرح‌های پژوهشی این برنامه ارایه خواهد شد. شرکت در این سمینار به همه محققان دانشگاه­های علوم پزشکی علاقه‌مند به مشارکت در طرح‌های پژوهشی بین‌المللی و چند کشوری توصیه می­شود. زبان سمینار انگلیسی است.

زمان: جمعه 31 فروردین ماه 1397، ساعت ۱0 الی ۱7:30

ثبت‌نام و اطلاعات بیشتر: مراجعه به آدرس http://nimad.ac.irصفحه آموزش پژوهش/ سمینار آموزشی مشارکت در طرح‌های پژوهشی برنامه‌ی چشم‌انداز ۲۰۲۰ و ثبت‌نام در فرم آن‌لاین

مهلت ثبت‌نام: یکشنبه ۲6 فروردین‌ماه ۱۳۹7

نحوه ثبت‌نام: تکمیل فرم ثبت‌‌نام آن‌لاین و پرداخت هزینه ثبت‌نام (50 هزار تومان / تخفیف برای دانشجویان 20 هزارتومان)