نشست شورای مدیران دانشکده پزشکی برگزار شد

نشست شورای  دانشکده پزشکی با حضور سرپرست دانشکده پزشکی، معاونین آموزشی علوم پایه و بالینی، معاون پژوهشی، معاون اداری مالی و  مدیر دفتر توسعه و آموزش پزشکی دانشکده روز  چهارشنبه مورخ 26/2/97 در دفتر ریاست این دانشکده برگزار شد.

به گزارش  روابط عمومی دانشکده پزشکی در این نشست معاون علوم پایه  در خصوص استانداردهای ملی دوره دکترای پزشکی عمومی گزارشی را ارائه نمود. اعضای حاضر در جلسه به بیان دیدگاههای خود در این خصوص پرداختند.

این گزارش حاکیست: بررسی صورتجلسات قبلی و بررسی نامه های ارجاع شده به این شورا از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

ساعت : 14:32 -  روز  : چهار شنبه  - 26 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :87