اعضاء هیأت ارزشیابی رشته بیماری های داخلی وزارت بهداشت از دانشگاه بازدید کردند

اعضاء هیأت ارزشیابی رشته  بیماری های داخلی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی روز دوشنبه مورخ 24/2/976 از گروه  داخلی دانشگاه  بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، این بازدید به منظور امکان سنجی ظرفیتهای دانشگاه در خصوص ادامه تربیت دانشجویان مقطع  دستیاری رشته داخلی  صورت گرفت.

دکتر حسین ترکمن، دکتر جواد بهجتی و دکتر فرزانه اشرفی اعضای هیأت ارزشیابی رشته  بیماری های داخلی در این بازدید از امکانات و فضاهای آموزشی و تحقیقاتی گروه و مراکز مرتبط با گروه در بیمارستان بهشتی بازدید  به عمل آوردند.

بر اساس این گزارش،در نشست سرپرست و مدیران دانشکده پزشکی و اعضای هیئت علمی گروه داخلی دانشگاه  با  اعضاء هیأت ارزشیابی  وزارت متبوع ، چالشها و مسایل  پیش روی این گروه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

دکتر کمال اصالت منش  مدیر گروه داخلی  نیز  در این نشست در رابطه با سابقه گروه داخلی، اهمیت این رشته، اعضائ هیئت علمی، دستیاران،امکانات گروه و همچنین  توجه و پشتیبانی دانشگاه و دانشکده توضیحات مبسوطی ارائه نمود.

در پایان هریک از اعضاء دیدگاه های خود را در مورد تربیت دانشجویان در مقطع دستیاری ، امکانات و شرایط ، انگیزه و علاقه خود جهت پذیرش دانشجو و توجه دانشگاه به این امر را بیان کردند.

ساعت : 8:42 -  روز  : سه شنبه  - 25 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :89