نشست شورای مدیران دانشکده پزشکی برگزار شد

نشست شورای  دانشکده پزشکی با حضور سرپرست دانشکده پزشکی، معاونین آموزشی علوم پایه، معاون اداری مالی، مدیر دفتر توسعه و آموزش پزشکی  و مدیر امور بین الملل دانشکده روز شنبه مورخ 19/2/97 در دفتر ریاست این دانشکده برگزار شد.

به گزارش  روابط عمومی دانشکده پزشکی دکترعباس تقوی اردکانی سرپرست دانشکده در این نشست، گزارشی از روند فعالیت های یک ماهه اخیر این دانشکده ارائه و سپس اعضا در خصوص برنامه های آتی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

این گزارش حاکیست: بررسی صورتجلسات قبلی و بررسی نامه های ارجاع شده به این شورا از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

ساعت : 14:4 -  روز  : چهار شنبه  - 19 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :106