نشست سرپرست دانشکده پزشکی با گروه زنان و زایمان برگزار شد

نشست سرپرست دانشکده پزشکی با گروه آموزشی زنان و زایمان روز سه شنبه مورخ 4/2/97 در دفتر این  گروه در بیمارستان بهشتی بر گزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، در این نشست که رییس دانشکده، معاون آموزشی علوم  بالینی، معاون اداری مالی، مدیر دفتر توسعه آموزش پزشکی دانشکده پزشکی، مدیر و اعضای هیئت علمی گروه زنان و زایمان دانشکده پزشکی حضور داشتند در خصوص وضعیت موجود گروه و ساسیت های آتی بحث و تبادل نظر شد.

گفتنی است: در پایان از زحمات دکتر منصوره صمیمی مدیر سابق گروه زنان و زایمان با اهدای لوح تقدیر و هدیه ای تقدیر شد.

ساعت : 13:19 -  روز  : پنج شنبه  - 6 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :275