نشست شورای مدیران دانشکده پزشکی برگزار شد

نشست شورای  دانشکده پزشکی با حضور سرپرست دانشکده پزشکی، معاونین آموزشی علوم پایه و بالینی، معاون پژوهشی، معاون اداری مالی و  مدیر دفتر توسعه و آموزش پزشکی دانشکده روز  چهارشنبه مورخ 29/1/97 در دفتر ریاست این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، اعضای در این نشست پس از بحث و بررسی نتایج ارزیابی های انجام شده به انتخاب استاد نمونه و گروه آموزشی نمونه در دانشکده پزشکی پرداختند.

این گزارش حاکیست: بررسی صورتجلسات قبلی و بررسی نامه های ارجاع شده به این شورا از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

ساعت : 11:22 -  روز  : چهار شنبه  - 29 /  1 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :358