سمینار تخصصی"Nicotine and Cigarettes" برگزار شد

پانزدهمین سمینار تخصصی علوم پایه پزشکی تحت عنوان "Nicotine and Cigarettes"روز یکشنبه مورخ 20/12/96  در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار شد.

مدیر گروه مطالعات اعتیاد، در این سمینار در خصوص  اهمیت برگزای این سمینار با توجه به افزایش مصرف نیکوتین در ایران و  جهان و اثرات سایکولوژیک، فیزیولوژیک و بیولوژیک آن بر روی بدن مطالبی را بیان کرد.

دکتر حمیدرضا بنفشه به ارائه مطالبی در خصوص اپیدمیولوژی مصرف نیکوتین در ایران و جهان، عوارض فیزیولوژیک و سایکولوژیک، درمان های داوریی و سیگارهای الکترونیک پرداخت.

این گزارش حاکیست: در ادامه  این سمینار که به همت گروه مطالعات اعتیاد دانشکده پزشکی برگزار شده بود، حاضرین به بحث و تبادل نظر پرداختند.

ساعت : 16:4 -  روز  : سه شنبه  - 22 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :148