نشست شورای مدیران دانشکده پزشکی برگزار شد

نشست شورای  دانشکده پزشکی با حضور سرپرست دانشکده پزشکی، معاونین آموزشی علوم پایه و بالینی،  معاون اداری مالی و  مدیر دفتر توسعه و آموزش پزشکی دانشکده روز  چهارشنبه مورخ 16/12/96 در دفتر ریاست این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، معاون پژوهشی دانشکده پزشکی و مدیر دفتر توسعه آموزش پزشکی به ارائه گزارشی از عملکرد یک ساله خود ارائه نمودند.

این گزارش حاکیست: پیگیری صورتجلسه قبلی شورای مدیران،  بررسی مسایل آموزشی گروه های آموزشی دانشکده، بحث و تبادل نظر در خصوص برنامه های آتی دانشکده و ..... از مباحث مطرح شده در این نشست بود.

ساعت : 17:8 -  روز  : چهار شنبه  - 16 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :143