پیام تبریک سرپرست دانشکده پزشکی به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در پیامی سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند ایران اسلامی را تبریک گفت و همگان را به حضور در راهپیمایی یوم ا... 22 بهمن ماه دعوت نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، در این پیام آمده است:

والفجر. ولیال عشر. والشفع والوتر. والیل اذایسر

ایران در آستانه سالروز تاریخی و سرنوشت ساز ۲۲ بهمن جلوه گاه خیزش دوباره مردان و زنانی است که شعار کلیدی “استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی” را در همه روزهای بعد از پیروزی انقلاب با عشق سرودند.بدون شک نقش دانشگاه ها در تحقق عملی شعار کلیدی، مهم و اساسی بوده و خواهد بود. از آنجا که به قول حضرت امام خمینی (ره) پیروزی رهین  ملت بوده، ادامه پیروزی نیز در گرو وحدت و یکپارچگی ملت بوده است.

بی تردید جامعه دانشگاهی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان دست در دست مردم مؤمن، انقلابی و ولایتمدار کاشان امسال نیز به مانند سال های گذشته، حضوری پرشور و آگاهانه در برنامه های دهه مبارک فجر به ویژه راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، داشته و ضمن تجدید میثاق دوباره با آرمان های امام راحل، بیعتی مجدد با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی خواهند داشت.

دکتر عباس تقوی اردکانی

سرپرست دانشکده پزشکی

ساعت : 13:37 -  روز  : شنبه  - 21 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :70