نشست شورای دانشکده پزشکی برگزار شد

نشست شورای  دانشکده پزشکی با حضور سرپرست دانشکده پزشکی، معاونین آموزشی علوم پایه و بالینی،  معاون اداری مالی، مدیر امور بین الملل و  مدیر دفتر توسعه و آموزش پزشکی دانشکده روز  شنبه مورخ 21/11/96 در دفتر ریاست این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، گزارشی از برنامه "مواجهه زود رس بالینی دانشجویان سال اول پزشکی" ارائه شد.

این گزارش حاکسیت: پیگیری صورتجلسات قبلی این شورا، بررسی نامه های ارسال شده به شورای دانشکده، بررسی روند فعالیت های یک ماهه اخیر این دانشکده و برنامه های آتی و .... از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست بود.

ساعت : 13:31 -  روز  : شنبه  - 21 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :94