همزمان با سراسر کشور:

آزمون صلاحیت های بالینی برگزار شد

آزمون صلاحیت های بالینی دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان همزمان با سراسر کشور روز پنج شنبه مورخ 19/11/96 راس ساعت 8:30 صبح برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر زهرا سلیمانی مدیر مرکز مهارتهای بالینی دانشکده پزشکی با اعلام این خبر اظهار داشت: در این آزمون 44 دانشجو در دو گروه 15 نفری و یک گروه 14 نفری و  در15 ایستگاه مهارت های بالینی خود را مورد ارزیابی قرار دادند.

این گزارش حاکیست: دکتر عباس تقوی اردکانی سرپرست دانشکده پزشکی به همراه مدیران و مسولان این دانشکده از روند برگزاری این آزمون بازدید به عمل آورد.

گفتنی است این آزمون ساعت13 به کار خود خاتمه داد.

ساعت : 12:48 -  روز  : پنج شنبه  - 19 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :158