اعضاء هیأت بورد گروه جراحی مغز و اعصاب وزارت بهداشت از دانشگاه بازدید کردند

اعضاء هیأت بورد گروه جراحی تخصصی مغز و اعصاب  وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی روز پنج شنبه مورخ 19/11/96 از گروه جراحی مغز و اعصاب  دانشگاه  بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، این بازدید به منظور امکان سنجی ظرفیتهای دانشگاه در خصوص ادامه تربیت دانشجویان مقطع  دستیاری رشته جراحی تخصصی مغز و اعصاب صورت گرفت.

دکتر سید علی صفوی نائینی معاون ارزشیابی و اعتبار بخشی دبیرخانه شورای تخصصی، دکتر مسیح صبوری، دکتر بهرام امین منصور، دکتر سید ابراهیم کتابچی، دکتر حسین نائب آقایی، دکتر ایاز خوشنویسان اعضاء هیئت بورد و معصومه صفاری کارشناس دبیرخانه در این بازدید از امکانات و فضاهای آموزشی و تحقیقاتی گروه و مراکز مرتبط با گروه در بیمارستان بهشتی بازدید  به عمل آوردند.

بر اساس این گزارش،در نشست رئیس دانشگاه ، سرپرست و مدیران دانشکده پزشکی و اعضای هیئت علمی گروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه  با  اعضاء هیأت بورد وزارت متبوع ، چالشها و مسایل  پیش روی این گروه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

دکتر اسماعیل فخاریان  مدیر گروه جراحی تخصصی مغز و اعصاب  نیز  در این نشست در رابطه با سابقه گروه جراحی مغز و اعصاب، اهمیت این رشته، اعضائ هیئت علمی , دستیاران , امکانات گروه و همچنین  توجه و پشتیبانی دانشگاه و دانشکده توضیحات مبسوطی ارائه نمود.

در پایان هریک از اعضاء دیدگاه های خود را در مورد تربیت دانشجویان در مقطع دستیاری ، امکانات و شرایط ، انگیزه و علاقه خود جهت پذیرش دانشجو و توجه دانشگاه به این امر را بیان کردند.

ساعت : 12:47 -  روز  : پنج شنبه  - 19 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :150