شورای پژوهشی دانشکده پزشکی برگزار شد

شورای پژوهشی دانشکده پزشکی با حضور سرپرست این دانشکده و سایر اعضای شورا، روز دوشنبه 16/11/96 در دفتر سرپرستی دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی: دکترمحمدرضا شریف معاون پژوهشی دانشکده پزشکی در خصوص مسایل مطرح شده در جلسه معاونین پژوهشی گروههای آموزشی دانشکده مطالبی را بیان کرد.

این گزارش حاکیست: در این نشست ضمن رسیدگی به یک مورد اصلاحیه  پروپزال پایان نامه مطرح شده در جلسات قبل، از 10 طرح پروپزال پایان نامه دفاع شد که از این تعداد 9 طرح مورد تصویب قرار گرفت.

گفتنی است: شواری پژوهشی دانشکده متشکل از 12عضو هیات علمی از گروه های علوم  پایه و بالینی جهت نقد پروپوزال پایان نامه دانشجویان کارورز و دستیاری رشته های پزشکی چهارشنبه هر هفته برگزار می شود.

ساعت : 15:10 -  روز  : دو شنبه  - 16 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :129