نشست سرپرست دانشکده با گروه آموزشی تغذیه برگزار شد

نشست سرپرست دانشکده پزشکی با گروه آموزشی تغذیه به منظور بررسی مشکلات آموزشی این گروه  روز سه شنبه مورخ 5/10/96 در دفتر سرپرستی این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر عباس تقوی اردکانی سرپرست دانشکده پزشکی به حضور تمام وقت دانشجویان کارشناسی ارشد و PhDدر گروه تاکید کرد.

دکتر محسن تقی زاده مدیر گروه تغذیه گزارشی از عملکرد و فعالیت های گروه تغذیه را ارائه و سپس اعضای هیئت علمی این گروه در خصوص برنامه ها و مسایل و مشکلات گروه به بحث وتبادل نظر پرداختند.

این گزارش حاکیست: برنامه ریزی در خصوص فضای فیزیکی، تجهیزات آموزشی و آزمایشگاهی و .... از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.

ساعت : 12:28 -  روز  : چهار شنبه  - 6 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :126