نشست مشترک رییس دانشگاه با مسئولین دانشکده پزشکی و گروه آموزشی جراحی

نشست مشترک رییس دانشگاه با مسئولین دانشکده پزشکی و گروه آموزشی جراحی متعاقب بازدید گروه برد وزارت متبوع به منظور بررسی مشکلات این گروه، روز دوشنبه مورخ 8/8/96 در محل گروه آموزشی جراحی در بیمارستان بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، رییس دانشگاه در این نشست براهتمام بیشتر اعضای هیأت علمی جراحی بر امر پژوهش و ارتقای کیفیت آموزش تاکید کرد.

این گزارش حاکیست: بحث و تبادل نظر در خصوص ساماندهی درمانگاه گروه جراحی، برنامه ریزی جهت آموزش بهتر دستیاران این رشته، و... از دیگر مسایل مطرح شده در این نشست بود.

ساعت : 12:58 -  روز  : سه شنبه  - 9 /  8 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :344