نشست سرپرست دانشکده پزشکی با گروه آموزشی میکروب شناسی

نشست سرپرست دانشکده پزشکی به همراه جمعی از مدیران دانشکده با گروه آموزشی میکروب شناسی روز سه شنبه مورخ 2/7/96 در دفتر سرپرستی دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، در این نشست دکتر عباس تقوی سرپرست دانشکده پزشکی ضمن تقدیر و تشکر از ارائه گزارش فعالیت های  گروه، در خصوص ساماندهی فرآیند های آموزشی و استفاده بهینه از تجهیزات آزمایشگاهی  سخنانی را ایراد کرد.

دکتر رضوان منیری،مدیر گروه میکروب شناسی نیز در ابتدای این نشست در خصوص فعالیت های آموزشی و پژوهشی، نقاط قوت و ضعف ، نیازمندی ها و برنامه های آتی این گروه گزارشی را ارائه داد.

این گزارش حاکیست: اعضای هیئت علمی این گروه در ادامه به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

ساعت : 11:10 -  روز  : چهار شنبه  - 3 /  8 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :356