شورای پژوهشی دانشکده پزشکی برگزار شد

شورای پژوهشی دانشکده پزشکی با حضور سرپرست این دانشکده و سایر اعضای شورا، امروز 12/7/96 در دفتر سرپرستی دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، در این جلسه از 19 پروپوزال پایان نامه دفاع شد که از این تعداد 17 پایان نامه تصویب و 2 پایان نامه اصلاحیه خورد.

این گزارش حاکیست: رسیدگی به 4 اصلاحیه  پروپوزال پایان نامه های مطرح شده در جلسات قبل نیز بررسی و مورد تصویب قرار گرفت.

گفتنی است: شواری پژوهشی دانشکده متشکل از 12عضو هیات علمی از گروه های علوم  پایه و بالینی جهت نقد پروپوزال پایان نامه دانشجویان کارورز و دستیاری رشته های پزشکی چهارشنبه هر هفته برگزار می شود.

ساعت : 13:27 -  روز  : چهار شنبه  - 12 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :104