نشست سرپرست دانشکده پزشکی با مسئولین بیمارستان نقوی

نشست مشترک سرپرست دانشکده پزشکی با مسئولین بیمارستان نقوی و مدیران گروههای آموزشی جراحی عمومی، ارتوپدی و نوروسرجری روز سه شنبه مورخ 11/7/96 در دفتر ریاست دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، در این نشست در خصوص امور آموزشی و درمانی بیمارستان نقوی بحث و تبادل نظر شد.

این گزارش حاکیست: برنامه های آموزشی دستیاران گروه جراحی ، تبادل نظر در خصوص  morning reportدر بیمارستان نقوی ، تصمیم گیری در خصوص برنامه ریزی آموزشی اینترن ها، رزیدنت ها و استیجرها  و ...... از موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

ساعت : 13:25 -  روز  : چهار شنبه  - 12 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :66