آزمون جامع دانشجویان دکترای تخصصی مطالعات اعتیاد برگزار شد

آزمون جامع دانشجویان دکترای تخصصی مطالعات اعتیاد در تاریخ 20 و 21 شهریور ماه در دانشکده پزشکی برگزار شد.

مدیر گروه مطالعات اعتیاد با اعلام این خبر گفت:  این آزمون در دو مرحله شفاهی و کتبی در دو روز برگزار شد.

دکتر حمیدرضا بنفشه با اشاره به اینکه تمامی دانشجویان در آزمون نمره قبولی را کسب کردند، برای تمام دانشجویان از خداوند منان سعادتمندی و توفیق روز افزون و تداوم موفقیت های علمی را خواستار شد.

وی با بیان اینکه امیر قادری، یکی از دانشجویان  Ph.Dمطالعات اعتیاد به عنوان پژوهشگر برجسته کشوری معرفی و دیپلم افتخار طب اعتیاد را در یازدهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد دریافت کرد، افزود: چندین مقاله و کتاب توسط گروه مطالعات اعتیاد به چاپ رسیده است .

گفتنی است: گروه اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی کاشان برای اولین بار در سال 91 مجوز پذیرش 4 دانشجوی دکترای تخصصی اعتیاد را گرفت ودر حال حاضر 12 دانشجوی Ph.Dدر این گروه مشغول به تحصیل هستند.

ساعت : 13:41 -  روز  : چهار شنبه  - 5 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :74