اولین جلسه گروه اخلاق پزشکی دانشگاه برگزار شد

اولین جلسه گروه اخلاق پزشکی دانشگاه روز یکشنبه مورخ 19/6/96 با حضور معاون آموزشی دانشگاه، سرپرست و جمعی از مدیران دانشکده پزشکی و مدیر و اعضای هئیت علمی این گروه در دفتر ریاست دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، مدیر گروه اخلاق پزشکی وظایف گروه اخلاق پزشکی، شورای اخلاق دانشگاه و کارگروه اخلاق حرفه ای را به تفکیک بیان کرد.

دکتر علی صابر از کلیه همکاران و اعضای هئیت علمی همکاری و تعامل با گروه اخلاق پزشکی را خواستار شد.

این گزارش حاکیست: در ادامه اعضای گروه اخلاق پزشکی در مورد برنامه درسی این گروه (کوریکولوم) به بحث و تبادل نظر پرداختند.

ساعت : 15:8 -  روز  : دو شنبه  - 20 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :75