پیام تبریک سرپرست دانشکده پزشکی به مناسبت عید سعید غدیر خم

سرپرست دانشکده پزشکی به مناسبت عید سعید غدیر خم پیام تبریکی را صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، متن پیام به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

غدیر در محتوا و روح حقیقی خود، فقط متعلق به شیعیان نیست، بلکه به همه ی دنیای اسلام تعلق دارد.

"مقام معظم رهبری"

روز هیجدهم ذی الحجه ، روز عید سعید غدیر، عظیم ترین اعیاد زمین و آسمان است، واقعه غدیر حادثه اى تاریخى نیست که در کنار دیگر وقایع بدان نگریسته شود، غدیر تداوم رسالت حضرت محمد (ص) در ولایت امام علی(ع) است.عید سعید غدیر عیدی بزرگ و از جمله شریفترین اعیاد مسلمانان است. عید سعید غدیر، عید عدالت و رهبری است، عید انسانیت و کمال طلبی است.

اینجانب به نوبه خود فرارسیدن عید سعید غدیر خم، روز امامت و ولایت را به عاشقان ولایت و امامت به ویژه اعضای هیئت علمی، اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز دانشگاه تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

دکتر عباس تقوی اردکانی

سرپرست دانشـــکده پزشکی

ساعت : 14:47 -  روز  : چهار شنبه  - 15 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :104