اعضاء هیأت بورد گروه بیهوشی وزارت بهداشت از دانشگاه بازدید کردند

اعضاء هیأت بورد گروه بیهوشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی روز یک شنبه مورخ 15/5/96 از گروه بیهوشی دانشگاه  بازدید کردند.

به گزارش وب دا، این بازدید به منظور امکان سنجی ظرفیتهای دانشگاه در خصوص ادامه تربیت دانشجویان مقطع دستیاری رشته بیهوشی صورت گرفت.

دکتر سید محمد اسکندری، دکتر امید مرادی، دکتر محمد علی عطاری اعضاء هیئت بورد  و مینا زارع عابدینی  کارشناس گروه بیهوشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در این بازدید از امکانات و فضاهای آموزشی و تحقیقاتی گروه و مراکز مرتبط با گروه در بیمارستان بهشتی بازدید  به عمل آوردند.

بر اساس این گزارش، دکتر مجید حسن زاده معاون اداری و مالی دانشکده پزشکی در نشست مدیران و مسئولان دانشکده پزشکی با  اعضاء هیئت بورد گروه بیهوشی وزارت متبوع درخصوص وضعیت موجود دانشکده پزشکی، میزان قبولی دانشجویان در مقاطع بالاتر، رضایت مندی دانشجویان از گروه بیهوشی مطالبی را بیان کرد.

دکترمحمدرضا فاضل مدیر گروه بیهوشی نیز در این نشست در رابطه با سابقه گروه بیهوشی، اهمیت این رشته، اعضائ هیئت علمی، دانشجویان، امکانات گروه و همچنین  توجه و پشتیبانی دانشگاه و دانشکده توضیحات مبسوطی ارائه نمود.

در پایان هریک از اعضاء دیدگاه های خود را در مورد تربیت دانشجویان در مقطع دستیاری، امکانات و شرایط، انگیزه و علاقه خود جهت پذیرش دانشجو و توجه دانشگاه به این امر را بیان کردند.

ساعت : 12:8 -  روز  : دو شنبه  - 16 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :81