اعضاء هیأت بورد گروه اطفال وزارت بهداشت از دانشگاه بازدید کردند

اعضاء هیأت بورد گروه اطفال وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی روز سه شنبه مورخ 10/5/96 از گروه اطفال دانشگاه  بازدید کردند.

به گزارش وب دا، این بازدید به منظور امکان سنجی ظرفیتهای دانشگاه در خصوص ادامه تربیت دانشجویان مقاطع دستیاری و پزشکی عمومی رشته اطفال صورت گرفت.

دکتر نادر ممتاز منش، دکتر محمد مهدی تقدیری اعضاء هیئت بورد و حسین ترکمن کارشناس گروه اطفال وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در این بازدید از امکانات و فضاهای آموزشی و تحقیقاتی گروه و مراکز مرتبط با گروه در بیمارستان بهشتی بازدید  به عمل آوردند.

بر اساس این گزارش، دکتر مجید حسن زاده معاون اداری و مالی دانشکده پزشکی در نشست مدیران و مسئولان دانشکده پزشکی با  اعضاء هیئت بورد گروه اطفال وزارت متبوع درخصوص وضعیت موجود دانشکده پزشکی، میزان قبولی دانشجویان در مقاطع بالاتر، رضایت مندی دانشجویان از گروه اطفال مطالبی را بیان کرد.

دکترمحمدرضا شریف مدیر گروه اطفال نیز در این نشست در رابطه با سابقه گروه اطفال، اهمیت این رشته، اعضائ هیئت علمی، دانشجویان، امکانات گروه و همچنین  توجه و پشتیبانی دانشگاه و دانشکده توضیحات مبسوطی ارائه نمود.

در پایان هریک از اعضاء دیدگاه های خود را در مورد تربیت دانشجویان در مقاطع دستیاری و پزشکی عمومی، امکانات و شرایط ، انگیزه و علاقه خود جهت پذیرش دانشجو و توجه دانشگاه به این امر را بیان کردند.

گفتنی است:  دوره دستیاری گروه اطفال در مهرماه سال 1371 راه اندازی شد.

ساعت : 13:23 -  روز  : سه شنبه  - 10 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :149