نشست هم اندیشی  سرپرست دانشکده پزشکی با مدیران گروه های آموزشی

نشست هم اندیشی سرپرست دانشکده پزشکی با مدیران گروه های آموزشی

نشست هم اندیشی  سرپرست دانشکده پزشکی با مدیران گروه های آموزشی علوم پایه و بالینی، مدیران و معاونین آموزشی بیمارستان ها روز سه شنبه مورخ 3/5/96 در سالن دکتر محمد قریب دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، سرپرست دانشکده پزشکی در این نشست گزارش مبسوطی از عملکرد دانشکده پزشکی ارائه داد.

دکتر عباس تقوی اردکانی با اشاره به چشم انداز دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سال1404 از نظر سلامت جامعه تحت پوشش و نیز تولید، نشر و بهره برداری از دانش وفناوریهای سلامت با رعایت ارزشهای اسلامی و اصول اخلاقی جزء ده دانشگاه برتر کشور می باشد.

وی وجود اعضاء هیأت علمی مجرب و متخصص در گروههای آموزشی و پژوهشگران علاقمند و موفق، وجود ساختارهای پژوهشی مناسب، گستردگی و تنوع رشته های تحصیلی و تحصیلات تکمیلی را از نقاط قوت دانشکده پزشکی برشمرد.

دکتر تقوی، توسعه منابع مالی، فیزیکی و تجهیزاتو افزایش سرمایه گذاری متناسب بانیازها و اهداف، تربیت نیروی انسانی متناسب با اهداف و نیازهای دانشکده، توسعه مدیریت دانش تولید ، انتشار و به کارگیری ، بهبود کیفی منابع انسانی در بعد توانمندی و انگیزه  و توسعه پژوهش و ظرفیت تولید دانش را از راهبرد های دانشکده پزشکی دانست.

معاون اداری مالی دانشکده پزشکی نیز در این نشست در خصوص وضعیت موجود دانشکده پزشکی و برنامه های آتی مطالبی را بیان کرد.

دکتر مجید حسن زاده با اشاره به هرم سنی اعضاء هیئت علمی، تعداد اعضاء هیئت علمی را 138نفر اعلام کرد و افزود: هم اکنون 1156 دانشجو در دانشکده پزشکی اشتغال به تحصیل دارند که از این تعداد 21 نفر در مقطه دکتری هستند.

وی قبولی بیش از 40 نفر از اینترنها و فارغ التصیلان پزشکی در امتحان دستیاری و بیش از 25 درصد از دانشجویان رشته تغذیه در کارشناسی ارشد و اکثریت رزیدنتها در امتحان برد و قرار گرفتن برخی از آنان جزء ده درصد کشوری را از نقاط قوت این دانشکده دانست.

دکتر حسن زاده گفت: دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه قبولی دانشجویان در مقاطع بالاتر و نیز اعتبار درونی نمرات امتحانی دانشجویان دارای رتبه دوم کشوری است.

وی با اشاره به تجهیز سالن امتحانات دیجیتالی ابراز امیدواری کرد در ماه های آتی کلیه امتحانات دانشکده به صورت دیجیتالی برگزار شود.

معاون ادرای مالی دانشکده، خرید تجهیزات آموزشی، ایجاد محیطهایی جذاب در راستای ماندگاری بیشتر دانشجویان، امکانات رفاهیبرای اساتید، ایجاد اتاق اساتید و ... از فعالیت های  در دست اقدام این دانشکده برشمرد.

این گزارش حاکیست: ارائه مطالبی در خصوص وظایف مدیرگروه براساس ماده 39 آیین نامه مدیریت دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی توسط معاون آموزشی علوم بالینی و تحصیلات تکمیلی دانشکده و دستورالعمل ارزشیابی کیفیت عملکرد آموزشی اعضای هیئت علمی توسط معاون علوم پایه و تحصیلات تکمیلی دانشکده و برنامه های ارتقا توانمندی اعضا هیات علمی در زمینه های مختلف آموزش  توسط مدیر دفتر توسعه آموزش پزشکی و ... از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

برپایه این گزارش، در ادامه نشست حاضران در خصوص مطالب مطرح شده و مشکلات پیش رو به بحث و تبادل نظر پرداختند.

ساعت : 12:52 -  روز  : چهار شنبه  - 4 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :212