رقابت 539 داوطلب در آزمون ارشد رشته های علوم پزشکی در دانشگاه

رقابت 539 داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی در دانشگاه

سرپرست دانشکده پزشکی از رقابت 539 داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر عباس تقوی اردکانی اظهار داشت: در آزمون کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی امسال دانشگاه 376 زن و 163 مرد حضور داشتند.

وی گفت: آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال 96، در تاریخ های 22 و 23 تیر ماه سال جاری در دو نوبت صبح و بعدازظهر در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

دکتر تقوی، با اشاره به برگزاری این آزمون هم زمان با سراسر کشور در دانشگاه گفت: در آزمون امسال داوطلبان در 42 کد رشته بهداشتی درمانی با هم به رقابت پرداختند.

ساعت : 9:24 -  روز  : شنبه  - 24 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :116