طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه های کاشان برگزار می شود

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان این مطلب گفت : امسال طرح ضیافت اندیشه اساتید ویژه اساتید دانشگاههای شهرستان کاشان از تاریخ 31/4/91 لغایت 12/5/91 برگزار می شود.

حجت الاسلام علیرضا شاه فضل با اشاره به برنامه‌های طرح مذکور افزود: برگزاری کلاسهای تفسیر و قرائت قرآن، برنامه های فرهنگی و نیز دو موضوع آموزشی با عناوین اصول تعلیم و تربیت اسلامی و نیز تاریخ و فلسفه علم که هر کدام به میزان 16 ساعت آموزشی است از اهم برنامه‌هایی می باشد که در این طرح انجام خواهد شد.

اساتید می توانند جهت استفاده از این طرح و همچنین بهره مندی از امتیازهای فرهنگی آن جهت ارتقاء سطح علمی و معنوی، ثبت نام کنند.

اساتید علاقمند به شرکت در طرح ضیافت اندیشه باید پس از ثبت نام در سامانه hamandishi.net فرم ثبت نام ذیل را تکمیل نموده و به دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری واقع در دانشکده پزشکی تحویل نمایند.

ساعت : 13:16 -  روز  : شنبه  - 27 /  3 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1155