بازدید سرپرست دانشکده پزشکی از ساختمان آموزشی در حال احداث

بازدید سرپرست دانشکده پزشکی از ساختمان آموزشی در حال احداث "مرحوم فرقانی"

سرپرست دانشکده به همراه قائم مقام مقام رییس دانشگاه در امور آموزش و جمعی از مدیران و مسئولین دانشکده پزشکی از ساختمان مجتمع فضاهای آموزشی و بالینی در حال احداث "مرحوم فرقانی" بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر عباس تقوی، در این بازدید که روز سه شنبه مورخ 26/2/96 انجام شد، روند ساخت این ساختمان آموزشی را بررسی کرد.

سرپرست دانشکده، از نزدیک در جریان روند پیشرفت عملیات ساختمانی و تجهیزاتی قرار گرفت و توصیه های لازم را به عوامل ذیربط ابلاغ نمود.

این گزارش حاکیست: این مجتمع در 4 طبقه شامل 2 طبقه کلاس آموزشی، یک طبقه سالن مهارتهای بالینی و یک طبقه آزمایشگاه مرجع دانشگاه با مشارکت خانواده خیر بزرگوار خانم  دکتر "زهرا فرقانی" جهت توسعه فضاهای فیزیکی آموزشی دانشکده پزشکی در حال احداث است.

گفتنی است: دکتر زهرا فرقانی عضو سابق هیات علمی گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سال 1348 در شهرستان کاشان متولد و در سال 1388 دار فانی را وداع گفت.

ساعت : 12:44 -  روز  : شنبه  - 30 /  2 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :475