پیام تبریک سرپرست دانشکده پزشکی  به مناسبت روز روابط عمومی

پیام تبریک سرپرست دانشکده پزشکی به مناسبت روز روابط عمومی

سرپرست دانشکده پزشکی با صدور پیامی فرارسیدن 27 اردیبهشت "روز ارتباطات و روابط عمومی" را تبریک گفت.

متن پیام دکتر عباس تقوی اردکانی به شرح ذیل است:

مقام معظم رهبری (مدظله العالی): " اطلاع رسانی یک کارهنرمندانه است.این کار برای مردم هم امیدزاست و هم روشنگر است.".

نامگذاری روزی به نام روز ارتباطات و روابط عمومی که به مثابه آینه تمام نمای انتظارت و مطالبات مردم از سازمان‌ها و نهادها عمل می کنند، بیانگر اهمیت روز افزون شبکه‌های ارتباطی در دنیای پیچیده امروز است. بر این اساس، این روز فرصتی مغتنم برای بازبینی هوشمندانه و منصفانه راه‌های طی شده در جهت تعامل و تامین دانش اجتماعی و نیز ترسیم و تبیین افق ها و چشم اندازهای روشن برای فردای بهتر است.

اینجانب روز ارتباطات و روابط عمومی را  به مدیران، کارشناسان، همکاران و فعالان زحمتکش و سخت کوش روابط عمومی دانشگاه که با الهام از هم افزایی، هم اندیشی و همسویی فعالیت می‌کنند، تبریک و تهنیت عرض کرده، امیدوارم این روز نقطه عطفی در توسعه و تحول روابط عمومی‌ها باشد.

دکتر عباس تقوی اردکانی

سرپرست دانشکده پزشــکی

ساعت : 12:34 -  روز  : سه شنبه  - 26 /  2 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :380