کمیته اخلاق در پژوهش تشکیل شد

کمیته سازمانی اخلاق در پژوهش تشکیل شد

کمیته سازمانی اخلاق در پژوهش زیست پزشکی دانشکده پزشکی و دندان پزشکی  روز دوشنبه مورخ 25/2/96  در دفتر ریاست دانشکده پزشکی تشکیل شد.

رییس کمیته سازمانی اخلاق در پژوهش دانشکده پزشکی و دندان پزشکی  در این نشست  هدف از تشکیل این کمیته را نظارت اخلاقی بر پژوهش های زیست پزشکی عنوان کرد و اظهار داشت: کمیته های منطقه ای اخلاق در پژوهش علوم پزشکی به منظور دستیابی به اهداف و ارزشهای والای اخلاقی و حفظ شأن و کرامت انسانی در انجام پژوهش های پزشکی و تاکید بر رعایت جنبه های شرعی، حقوقی و اخلاق در پژوهش های علوم پزشکی، تشکیل شده اند.

دکتر عباس تقوی اردکانی با اشاره به اینکه در این کمیته 9 طرح تحقیقاتی مطرح شد اظهار داشت: 7 طرح تحقیقاتی از این تعداد تصویب  شد و یک طرح به شرط انجام اصلاحات مورد تصویب قرار گرفت.

گفتنی است کمیته  اخلاق در پژوهش زیست پزشکی دوشنبه هر هفته برگزار می گردد.

ساعت : 12:30 -  روز  : سه شنبه  - 26 /  2 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :361