قابل توجه دانشجویان رشته پزشکی و تغذیه

لزوما در اسرع وقت نسبت به تکمیل پایش الکترونیکی سلامت روان شناختی خود اقدام نمایید.

آدرس: http://5.63.15.31/consul

در این سامانه ابزاری معتبر به نام(CAQ)  جهت خود ارزیابی، ویژه دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور توسط متخصصین علوم رفتاری و مشاوره با اهداف ذیل طراحی گردیده است.

**هدف:

• شناخت نقاط قوت فردی و آسیب های احتمالی خویش
  • اقدام مثبت جهت رشد شخصی در دوران دانشجویی
  • مشاوره تخصصی به دانشجویان

**آیا تکمیل پرسشنامه پایش سلامت روان شناختی الزامی است ؟

بله. قطعا الزامی است.  کد الکترونیکی را نزد خود حفظ و به مرکز مشاوره ارائه دهید.

**آیا اطلاعات محرمانه می ماند؟

بله. اطلاعات موجود کاملا محرمانه بوده و به هیچ فرد و نهادی ارائه نمی شود و در صورت درخواست دانشجو تنها در اختیار خود او قرار می گیرد.

**نحوه اطلاع ازتفسیر و نتیجه چگونه است؟

مراجعه: ضلع غربی دانشکده دندانپزشکی. مرکز مشاوره دانشجویی .14-8

تماس: 55576868

"اداره مشاوره و سلامت روان شناختی دانشجویان"

ساعت : 9:37 -  روز  : شنبه  - 23 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :398