قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع علوم پایه

ضمن آروزی توفیق در کلیه امور برای شما دانشجویان گرامی ، بدینوسیله توجه شما را به موارد مشروحه ذیل در طول برگزاری امتحانات پایان ترم جلب می نماید:

• حضور دانشجو 10 دقیقه قبل از شروع امتحان در جلسه آزمون الزامی می باشد . لذا عدم حضور به موقع غیبت محسوب خواهد شود. ضمناً رأس ساعت شروع امتحان درب سالن بسته می شود.
  • همراه داشتن کارت دانشجویی برا ی ورود به جلسه الزامی می باشد.
  • همراه داشتن تلفن همراه در جلسه آزمون ممنوع و تقلب محسوب خواهد شد. حتی اگر خاموش باشد.
  • همراه داشتن وسایلی مانند کیف و جزوه ، کتاب در جلسه آزمون ممنوع و تقلب محسوب خواهد شد.
  • هر دانشجو ملزم می باشد از صندلی شماره دار مربوط به خود استفاده نماید . لذا تخلف در امر فوق تقلب محسوب میگردد .
  • در صورت جا افتادان اسم دانشجو از لیست اسامی و شماره صندلی مورد را به مسئولین جلسه اطلاع دهید.
  • با توجه به تنظیم سوالات به صورت تستی و تشریحی همراه داشتن خودکار و مداد نرم و پاکن و مداد تراش الزامی می باشد.

مشخصات بالای برگه پاسخنامه را بطور کامل و خوانا و طبق فرم نمونه تکمیل نمائید . حتماً قسمت مربوط به شماره دانشجویی را با مدادنرم مشکی تکمیل نمائید.

«آموزش پزشکی »

ساعت : 8:18 -  روز  : دو شنبه  - 18 /  3 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :835