Error for marquee9301

اخبار کنگره عناصر کمیاب

نحوه مصرف عناصر کمیاب در جامعه نیازمند فرهنگ سازی است

رئیس انجمن عناصر کمیاب ایران گفت: نحوه درست مصرف کردن عناصر کمیاب در جامعه باید اطلاع رسانی و فرهنگ سازی شود.

به گزارش وب دا، دکتر سید علی اصغر مشتاقی در حاشیه برگزاری سومین کنگره ملی 'عناصر کمیاب' در دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: نداشتن آگاهی در مورد تاثیر عناصر کمیاب در سلامتی و سوءتغذیه در جامعه مانع بهره گیری کامل از این عناصر و برخورداری از خواص آنها می شود.

وی، به نقش عناصری مانند روی، منگنز، آهن و آلومینیوم در سلامتی و کارکرد متابولیسم بدن اشاره و تصریح کرد: آگاهی از میزان و چگونگی مصرف این عناصر نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

به گفته وی، گاهی اوقات مصرف بی موقع یا بیش از حد این عناصر، نتیجه عکس و منفی در سلامتی بدن ایجاد و موجب تولید سم در بدن می شود.

دکتر مشتاقی با اشاره به تهیه و وجود بیشتر این عناصر به صورت دارویی در جامعه، تاکید کرد: آشنا کردن پزشکان نیز با مقوله عناصر کمیاب بسیار با اهمیت بوده و تجویز آگاهانه را بدنبال دارد.

وی خاطر نشان کرد: عناصر کمیاب افزون بر پزشکی با بخش های کشاورزی، دامداری، صنعت و محیط زیست نیز در ارتباط بوده و استفاده‌ آن در صنعت، داروسازی و کشاورزی می‌تواند به بهبود کیفیت سلامت زندگی انسان‌ها و همچنین محیط زیست کمک کند.

رئیس انجمن عناصر کمیاب ایران تاکید کرد: تبادل اطلاعات و نتایج بررسی ها در زمینه عناصر کمیاب می‌تواند گام بزرگ و موثری برای بهبود وضعیت و کنترل میزان عناصر، به خصوص عناصر آلاینده در محیط زیست نیز داشته باشد.

انجمن علمی عناصر کمیاب برای نخستین‌بار در ایران در سال 1383 با هدف بررسی نقش عناصر کمیاب در سلامت و بیماری‌های انسان تاسیس شد و تاکنون با مطالعات و تحقیقات انجام گرفته توانسته است به پیشرفت های ارزشمندی در حوزه تحقیقات عناصر کمیاب دست یابد.

سومین کنگره سراسری عناصر کمیاب ایران با حضور روسای انجمن های علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و جمعیت هدف اساتید، پزشکان عمومی و متخصص داخلی، مغز و اعصاب و زنان وزایمان، اطفال، دندان پزشکان، گروههای بیوشیمی بالینی و تغذیه، نانوتکنولوژی، داروسازی، علوم آزمایشگاه، سم شناسی، پرستاری و مامایی به مدت دو روز طی روزهای نهم و دهم اسفند ماه جاری در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در حال برگزاری است.

ساعت : 8:20 -  روز  : شنبه  - 12 /  12 / 1391 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :992